Dashboards Google Analytics 1

Dashboards Google Analytics

Vrei să vezi cei mai importanți KPI pentru tine fără să cauți prin tot Analyticsul?

Poți face aceasta prin dashboards și rapoarte Google Analytics personalizate prin care să îți ofere un overview focusat pe datele cele mai importante pentru tine.

Pentru a prelua un template dintre cele de mai jos, click pe cel dorit – alege contul – importă.

Dashboards Google Analytics 2

1. Raport Overview

În acest raport găsești un Overview asupra metricilor importante precum surse trafic, numărul de vizitatori, top orașe, zile și pagini.

Dashboards Google Analytics 3

2. Raport Ecommerce

Unul dintre cele ma importante dashboarduri pentru un magazin online este cel de Ecommerce. Aici avem date despre conversii, publicul ce a convertit, valoarea medie a comenzilor, top orașe și produse.

Dashboards Google Analytics 4

3. Raport Social Media

Social Media este esențial atunci când dezvolți un business. Pentru a lua cele mai bune decizii te poți uita la datele din Google Analytics. Dashboardul cuprinde vizitele din canalele de Social Media, top orașe și pagini.

Dashboards Google Analytics 5

4. Raport SEO

Dacă dorești să vezi cum performezi din punct de vedere organic atunci ai nevoie de acest dashboard. Aici poți vedea performanța cuvintelor din organic, top pagini, orașe și device-uri.

Dashboards Google Analytics 6

5. Raport Geografic

Acest dashbord te ajută să înțelegi mai bine de unde este publicul tău țintă și în ce orașe ai o încărcare mai înceată a site-ului și un exit page mare.

Dashboards Google Analytics 7

Sunt sigură că aceste dashboarduri o să îți fie de folos pentru a analiza mai eficient datele. Pentru a adăuga sau edita widget-urile existente este suficient să dai click pe butonul de edit și să le modifici.

Spor la conversii!

Lasă un comentariu