Conectează contul de WhatsApp cu pagina de Facebook 1

Conectează contul de WhatsApp cu pagina de Facebook

În anul 2014, Facebook a achiziționat WhatsApp și de atunci face parte din această familie. Acum, putem să folosim WhatsApp nu doar ca app de conversație ci la nivel de business.

Poți să folosești contul de WhatsApp pentru a adăuga buton personalizat la pagina de Facebook sau pentru a realiza anunțuri cu CTA pentru WhatsApp.

Conectează contul de WhatsApp cu pagina de Facebook 2

Pentru a începe procesul este necesar să descarci aplicația de WhatsApp Business și să realizezi contul pe numărul firmei. Ulterior trebuie să mergi la pagina de Facebook – Setări și să alegi din zona din stânga WhatsApp.

Conectează contul de WhatsApp cu pagina de Facebook 3

După ce adaugi numărul firmei o să ți se trimită un mesaj cu un cod. După ce adaugi codul în platformă o să se facă conexiunea cu pagina de facebook și o să ai posibilitatea să activezi Page Button și Show WhatsApp Number on Page.

Trebuie să știi că pentru a putea realiza această conexiune ai nevoie de un cont de Business Manager activ unde să adaugi pagina ca principală. Poți avea doar 2 conturi de Business Manager active.

Contul de WhatsApp te ajută să fii mai aproape de utilizatorii tăi. Chiar dacă poți realiza campanii de Facebook Ads cu CTA dedicat pentru mesaje în messenger nu înseamnă că tot publicul tău preferă această versiune. Poți folosi WhatsApp și pentru apeluri telefonice și pentru a ține legătura cu clienții tăi.

Spor la instalat!

Lasă un comentariu